Partners

Wij geloven dat kunst geen luxe is. Ons doel is om poezie en kunst onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Gelooft u ook dat kunst niet alleen voor de elite is bedoeld, help ons dan!

Dat kan in de eerste plaats door de krant te lezen en onder de aandacht te brengen bij anderen. Van kunstenaars vragen wij om hun werk ter beschikking te stellen aan ons. In ruil daarvoor vragen wij van de lezer ook dat te steunen door financieel bij te dragen aan de verspreiding en publicatie van de krant.  Zo zijn wij in staat om het werk van dichters en kunstenaars onder de aandacht van zo veel mogelijk mensen te brengen. Tenslotte kunt u, als u dat wilt aan ons een donatie geven of een sponsor worden van  de Dichtkunstkrant.  Sponsors zullen worden vermeld op de volgende editie en op onze website. Neem voor donaties en sponsorschap contact met ons op via info@dichtkunstkrant.nl.

U kunt ook een vriend van De Dichtkunstkrant worden!

Wordt vriend van De Dichtkunstkrant. Steun ons voor 20 euro per jaar en u krijgt dit jaar de drie edities van 2012, 2013 en 2014 van De Dichtkunstkrant opgestuurd. Elk jaar ontvangt u de nieuwe editie met een verassing… mail ons: info@dichtkunstkrant.nl.

Wij horen graag van u.

 

KUNSTENISRAËL

De Dichtkunstkrant editie 2013 is mede mogelijk gemaakt dankzij een eenmalige subsidie van KUNSTENISRAËL. www.kunstenisrael.nl

Reacties zijn gesloten.